Ahad, 2 Jun 2013

Menulis blog dimana sahaja

Selamat malam semua..hari ini aku nak kongsi sikit lah pasal kemudahan telefon sekarang ni..
Sekarang ini bila-bila masa kita boleh tulis blog kita tak kira dimana..dengan menggunakan aplikasi mudah alih di telefon bimbit sahaja..kalau korang guna telefon mudah alih jenis samsung korang boleh pergi dekat playstore lepas tu download blogger dan open..sekarang ini dekat dalam bilik air pun kita boleh tulis tanpa menunggu nak balik umah bukak laptop memang jap lagi idea yang kita nak buat tu berjam-jam lah nak fikir balik kan..heheh